Ръководството на води преговори с представителите на нападателя на ,

...
Ръководството на води преговори с представителите на нападателя на ,
Коментари Харесай

Интер и Дибала преговарят, но не бързат със споразумението

Ръководството на води договаряния с представителите на нападателя на, който ще напусне като свободен сътрудник в края на сезона, написа “Гадзета дело спорт ”.

Въпреки това и двете страни не бързат да стигнат до съглашение между тях. “Нерадзурите ” би трябвало да освободят средства от бюджета си за заплати, с цел да съумеят да предложат на високо заплащане. Затова се чака да напусне клуба през лятото, а не е изключено да се стигне и до трансфер на, в случай че дойде подобаваща оферта за него. Междувременно, Ла Хоя към момента си търси нов тим, в който да бъде централна фигура. Известно е, че шефът на Джузепе Марота му е огромен почитател, а наставникът Симоне Индзаги също е огромен познавач на аржентинеца, който би паснал на схемата му 3-5-2. В момента сътрудникът на играча - Хорхе Антун, е в Италия и идната седмица ще се срещне с медиатори, които са говорили с британски и испански клубове. Очаква се след тази среща бъдещето на да стане по-ясно.

At the moment Inter don't have the salary space in their squad for Paulo Dybala

They first need to sort Sanchez's situation & understand what Lautaro Martinez's future is before they can offer Dybala a top salary

Within a month everything can become more clear
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР