Ръководството на Уулвърхемптън е готово да гласува пълна подкрепа към

...
Ръководството на Уулвърхемптън е готово да гласува пълна подкрепа към
Коментари Харесай

Уулвърхемптън ще бъде активен на пазара, въпреки финансовите си проблеми

Ръководството на Уулвърхемптън е готово да гласоподава цялостна поддръжка към мениджъра Гари О " нийл през зимата, въпреки клубът да знае, че може да генерира големи загуби.

През лятото " вълците " имаха проблем с Финансовия феърплей и трябваше да продават своите звезди. Матеуш Нунеш отиде в Манчестър Сити за 50 милиона паунда, което разреши на клуба да разполага със свежи средства, а по-късно се стигна до продажбата и на Нейтън Колинс и Рубен Невеш.

Според The Telegraph обаче Уулвс е разгласил загуби в границите на 65 милиона паунда в края на годината, което усложнява още обстановката. Въпреки този сюжети, упованията са клубът да пазари през зимата, като също по този начин още веднъж ще продава.

Джони и Фабио Силва ще бъдат пуснати в трансферната листа, като първият не тренира с първия тим от известно време поради случай на подготвителната база, до момента в който Силва е неизползвана запаса.

Спортният шеф на клуба Мат Хобс изясни, че клубът ще бъде деен през зимата, само че ще се насочи към млади гении, с цел да успее да резервира елитния си статут във Висшата лига. От Уулвърхемптън имат интерес към парагвайския младеж Енсо Гонзалес, както и към нападателя на Виктория (Пилзен) - Рафиу Дуросинми.
 Уулвърхемптън се върна на победния път, след триумф над Бърнли
Уулвърхемптън се върна на победния път, след триумф над Бърнли

" Вълците " се постановиха с 1:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР