Ръководството на ЦСКА възнамерява да предложи постове в клуба на

...
Ръководството на ЦСКА възнамерява да предложи постове в клуба на
Коментари Харесай

ЦСКА кани Бербатов и Стилиян

Ръководството на ЦСКА има намерение да предложи постове в клуба на Димитър Бербатов и Стилиян Петров. Целта е легендите на българския футбол да стартират работа още от идващия сезон, написа " Блиц ".
Отскоро се приказва, че фамилия Ганчеви ще се отдръпват от оперативното управление. В момента Данаил е президент. Баща му Гриша Ганчев обаче няма да продава акциите си, до момента в който стадионът не бъде издигнат.
Поради тази причина ЦСКА действително търси мощен човек, който да изземе функционалностите на Ганчев-младши. Разговорът с Бербатов и Петров е бил в тази тенденция.
ЦСКА е отправил покана към Михаил Александров, който беше част от екипа на Бербо в несполучливата борба за БФС. Оферта за работа при " алените " ще получи и синът на Петър Хубчев - Валери.
ЦСКА игра нощес с Ботев Пд в първи 1/2-финал за купата. Срещата бе дебют за новия треньор Стамен Белчев. Целта пред хасковския познавач е успех в този шампионат, тъй като в шампионата борбата с Лудогорец наподобява изгубена.
" Благодаря от сърце за опцията да бъда част от ЦСКА. Поклон пред почитателите за невероятните страсти. Успех на тима в оставащите мачове. Завинаги от ЦСКА ", разгласи на прощаване към този момент някогашният помощник-треньор Александър Гицов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР