Ръководството на ЦСКА-София е отправило запитване за възможността Кирил Десподов

...
Ръководството на ЦСКА-София е отправило запитване за възможността Кирил Десподов
Коментари Харесай

Правят се постъпки за връщане на Десподов на "Армията"

Ръководството на " ЦСКА-София " е отправило питане за опцията Кирил Десподов да се върне в тима, въпреки и чартърен, от " Каляри ", заяви Gong.bg. Вероятността за реализиране на сходно прекосяване обаче не е огромна.

Футболист №1 на България за 2018 година  бе продаден точно от " ЦСКА-София "  на италианския клуб през януари за 3.5 млн. евро, само че не съумя да се наложи там. През пролетта Десподов влезе в едвам 4 мача като запаса - за общо 101 минути. Сега през лятната подготовка Десподов се показва на обичайно равнище, само че не може да убеди треньора Роландо Маран да го остави в състава за новия сезон. Според няколко италиански медии сега " Каляри " търси къде да отдаде под наем българския национал.

Десподов даже бе изваден от групата за идните контроли с " Фенербахче " и " Катания ", като бе пратен да тренира с групата футболисти, които изчакват преотстъпване. Заради това е почнала и офанзивата от страна на " ЦСКА-София ". В помощ е и спортният шеф на българския клуб Кристиано Джарета, който оказа помощ за продажбата на Десподов в " Каляри " още преди да бъде назначен на ст. " Българска войска ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР