Ръководството на ЦСКА 1948 е на път да реши треньорския

...
Ръководството на ЦСКА 1948 е на път да реши треньорския
Коментари Харесай

Гласят Тунчев за ЦСКА 1948

Ръководството на ЦСКА 1948 е на път да реши треньорския проблем за идващия сезон.

Отборът, играещ в Бистрица, най-вероятно ще бъде стихотворец от Александър Тунчев.

В момента експертът е отпред на Арда, само че се чака да се раздели с кърджалийци след края на акцията, написа " Тема спорт " и добавя:

От седмица столичани са водени от краткотраен ментор. Това е 38-годишният Атанас Рибарски, който напролет бе отпред на дублиращия отбор на ФК ЦСКА 1948 Сф във Втора лига. С него реализира отлични резултати. Той застана на мостика на пожар, откакто Тодор Янчев хвърли оставка след финала за Купата на България против Лудогорец (1:3). Рибарски е третият треньор на състава от началото на акцията, която бе стартирана от Любослав Пенев.

Спортният шеф на ФК ЦСКА 1948 Сф Кирил Котев е доста непосредствен с Александър Тунчев. Двамата някогашни централни бранители бяха съотборници в ЦСКА, Локо Пловдив и националния тим. Освен това Тунчев е кум на шефа в столичния клуб.

41-годишният ментор на Арда се захвана с треньорството още до момента в който бе състезател на смърфовете – напролет на 2017-а. Той дълго време натрупа опит около Бруно Акрапович, с който пловдивчани завоюваха две купи и една Суперкупа. А на 11 ноември 2020-а го наследи на поста. Тунчев води Локомотив до 3 април предходната година, когато бе освободен. Той обаче не заставам дълго без работа. На 19 май 2022-а Арда публично разгласи привличането му. ФК ЦСКА 1948 Сф може да се окаже третият тим, който Тунчев ще води.

Двата клуба са в близки връзки, като преди към две години Николай Киров сдаде треньорския пост в Кърджали, с цел да поеме ЦСКА 1948. С него пристигнаха и няколко играчи. Сега може да се стигне до сходна обстановка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР