Ръководството на Топлофикация-София е обявило конкурс за участие на дружеството

...
Ръководството на Топлофикация-София е обявило конкурс за участие на дружеството
Коментари Харесай

Източват милиони от Топлофикация-София

Ръководството на " Топлофикация-София " е оповестило конкурс за присъединяване на сдружението в балансираща група, като е планувало период от единствено два работни дни за подаване на поръчки от страна на заинтригуваните. Балансиращата група се занимава с това да се подава отмерено количество сила в мрежата. Координаторът има право да получава такси, като е въпрос на съглашение дали те да са твърда сума или изчислени на мегаватчас. Според хора от енергийния бранш сумата би могла да е милиони лв., пресмята в. " Сега ".

Обявата е оповестена в сряда - 25 март, а крайният период за отговор е до 17 часа в неделя. Отговорът на искащите да вземат участие би трябвало да бъде пратен по мейл, само че също по този начин в деловодството на общинското сдружение би трябвало да дойде запечатан плик със съответната оферта. Тя би трябвало да съдържа близо 20 документа, в това число и такива, които е мъчно да бъдат импортирани и получени за 48 часа.

За скандалната поръчка на " Топлофикация-София " заяви общинският консултант от " Демократична България " и съпредседател на " Зелено придвижване " Владислав Панев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР