Ръководството на Спортинг Лисабон възнамерява да съди Атлетико Мадрид заради

...
Ръководството на Спортинг Лисабон възнамерява да съди Атлетико Мадрид заради
Коментари Харесай

Спортинг ще съди Атлетико Мадрид заради Желсон Мартинс

Ръководството на Спортинг Лисабон има намерение да съди Атлетико Мадрид поради прехвърлянето на Желсон Мартинс. Португалците са недоволни от некоректното държание на испанските си сътрудници и футболистът, които подписаха контракт през лятото. 23-годишният полузащитник бе притеглен със статут на свободен сътрудник.

Sporting CP confident they will win court case against #AtleticoMadrid and receive €45m for 'free agent' Gelson Martins https://t.co/hx5lrnSFKa pic.twitter.com/JvN2l4N7pr
— footballespana (@footballespana_) September 10, 2018
От Спортинг не са съгласни с това, тъй като Мартинс едностранно е прекратил контракта си с клуба, след свадите и физическата разпра от страна на почитателите с част от играчите след изгубения край за Купата на страната, част от футболистите подадоха молби и контрактите им бяха прекъснати от футболната федерация на страната. От " лисабонските лъвове " имат искания в размер на 45 милиона евро към Атлетико.

M

" Размерът на компенсацията за Мартинс бе 100 милиона евро, само че ние бяхме подготвени да приемем предлагането от 45 милиона ", съобщи някогашния президент на Спортинг Жозе Соуза Синтра. " Казахме ясно на сътрудниците от Атлетико, че ще прибегнем към този краен вид. Сигурен съм, че няма да загубим в съда. Нашите юристи са уверени в успеха. Нещата доста зависят от новото управление на Спортинг и неговите дейности ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР