Ръководството на “СЕ Борднетце - България“ ЕООД реши да удължи

...
Ръководството на “СЕ Борднетце - България“ ЕООД реши да удължи
Коментари Харесай

Заводът на SEBN-BG в Мездра остава затворен до 12 април

Ръководството на “СЕ Борднетце - България “ ЕООД реши да удължи с една седмица краткотрайното прекратяване на работа на заводите за произвеждане на автомобилни съставни елементи в Мездра и Карнобат, оповестиха от общината в железничарския град.
Така вместо до 5 април, двете местоположения ще останат затворени до 12 април 2020 година (включително).
Решението е взето, поради епидемиологичната конюнктура в страната, оповестеното изключително състояние в Република България и удължение интервала на краткотрайното прекъсване на производството в заводите на клиентите на компанията. Планираното все още обновяване на работа на двете местоположения е 13.04.2020 година (понеделник).
Ето цялостният текст на известието от “СЕ Борднетце - България “ ЕООД, оповестено на формалната страница на компанията във facebook:

„!ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!
Уважаеми сътрудници,
Информираме Ви, че поради епидемиологичната конюнктура, оповестеното с решение на Народното събрание изключително състояние в Република България и удължение интервала на краткотрайното прекъсване на производството в заводите на нашите клиенти, неработният интервал за „ съдебна експертиза Борднетце - България “ ЕООД, локация Карнобат и локация Мездра, се удължава до края на календарна седмица 15.
Планираното все още обновяване на работа и за двете местоположения е на 13.04.2020 година (понеделник).
По отношение на потребността от самостоятелни работни графици, служащите и чиновниците могат да се извърнат към директните си ръководители.
Бъдете здрави! “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР