Ръководството на Салернитана обмисля отново да уволни старши треньора Давиде

...
Ръководството на Салернитана обмисля отново да уволни старши треньора Давиде
Коментари Харесай

Салернитана поглежда към Монтела

Ръководството на Салернитана обмисля още веднъж да уволни старши треньора Давиде Никола. Под негово управление тимът направи необикновен заключителен спринт на предходния сезон и се избави от изпадане, само че се показва нерешително от началото на новата акция. След загубата с 2:8 от Аталанта на 15 януари президентът Данило Йерволино взе решение да освободи Никола, само че 48 часа по-късно размишления. 

За оставането на експерта повлия и поддръжката към него от страна на футболистите и почитателите. Последва значима победа с 2:1 над Лече, само че по-късно Салернитана загуби от Наполи, Ювентус и Верона. 
 Верона продължи възхода с значима победа Верона продължи възхода с значима победа
Според “Скай Спорт Италия ” Йерволино още веднъж има желание да се раздели с Давиде Никола и към този момент се оглежда за негов заместител. Сред разновидностите за нов треньор на отбора са Леонардо Семпличи и Винченцо Монтела. Семпличи води СПАЛ, а Монтела е отпред на турския Адана Демирспор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР