Ръководството на Реал Мадрид най-вероятно няма да успее да привлече

...
Ръководството на Реал Мадрид най-вероятно няма да успее да привлече
Коментари Харесай

Нов голям вратарски провал за Реал Мадрид

Ръководството на Реал Мадрид най-вероятно няма да успее да притегли вратаря на Атлетик Билбао Кепа Арисабалага, пишат водещите испански медии Marca и AS. 23-годишният баски пазач е решил да подпише нов контракт с “лъвовете” и по този начин да се бетонира на “Сан Мамес” с внушителна откупна уговорка. Контрактът би трябвало да стане факт идната седмица.

Вратарят и “лос бланкос” бяха стигнали до съглашение и се очакваше прехвърлянето да се реализира още през януари. Контузия обаче провали договорката, а стражът не желае да чака до юни и по този начин да рискува да бъде изваден от сметките на треньора Хосе Сиганда. Кепа е направил избора си, осъзнавайки, че не е мечтан от наставника на Реал Зинедин Зидан. Френският експерт има вяра на своите двама вратари Кейлор Навас и Кико Касийя и решението на Флорентино Перес за идването на нов вратар е било срещу волята на треньора.

Кепа желае да върви нагоре, а в случай че остане в Билбао, ще има много по-големи шансове да попадне в сметките на Юлен Лопетеги за Световното състезание в Русия. Испанските медии припомнят, че това не е първи вратарски неуспех на “Сантиаго Бернабеу”. Преди няколко сезона закъснение на документи скапе договорката за Давид де Хеа. Опитите на мадридският клуб да си обезпечи услугите на Тибо Куртоа също досега удрят на камък. Примера дивисион 20 кръг, неделя 21 януари  Реал Мадрид 17:15предстои  Депортиво Ла Коруня
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР