Ръководството на Пирин (Благоевград) най-после картотекира нападателя Владимир Медвед. Той

...
Ръководството на Пирин (Благоевград) най-после картотекира нападателя Владимир Медвед. Той
Коментари Харесай

Добра новина за Христо Янев и Пирин

Ръководството на Пирин (Благоевград) най-сетне картотекира нападателя Владимир Медвед. Той през днешния ден ще направи дебют против Ботев (Враца).

Медвед пристигна в Пирин през януари и взе присъединяване в няколко другарски срещи, оставяйки отлични усещания в тях. Той подписа и контракт, само че до вчера нямаше работна виза и картотека. Благодарение на напъните на новото управление това най-сетне е реалност. Това е доста добра вест за Христо Янев, който няма огромен избор в офанзива след травмата на Преслав Йорданов.

23-годишният нападател е роден в Минск (Беларус). В родината си играе за Славия (Мозир), Нафтан, Слуцк и Динамо (Брест). В Русия носи екипите на вторите тимове на Ростов и Самара, а по-късно се състезава и за представителния тим на Ротор (Волгоград). Следва престой в шампионата на Казахстан с отбора на Атирау.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР