Ръководството на ПФК ЦСКА София съобщи, че в Дирекцията за

...
Ръководството на ПФК ЦСКА София съобщи, че в Дирекцията за
Коментари Харесай

В ДНСК е внесена жалба срещу издаденото разрешение за строеж на новия клубен стадион на ЦСКА София

Ръководството на ПФК ЦСКА София заяви, че в Дирекцията за народен строителен надзор (ДНСК) е постъпила тъжба против издаденото позволение за градеж на новия клубен стадион на " алените " в Борисовата градина в столицата.

От клуба не са обезпокоени от сигнала и се надяват специалистите в ДНСК да свършат работата си професионално и обективно и " няма да бъде основан казус с анулация на към този момент издадено и подписано от основния проектант на столицата позволение за реорганизация ".

" На 16.10. в ДНСК – органът, който официализира разрешителното за реорганизация, е постъпил сигнал от лице, подвизаващо се като професионален жалбоподател, зад който по всяка възможност стоят хора с разнообразни ползи от този да милеят за парк Борисова градина.

Че подбудите са разнообразни, прозира в изброените " проблематични " точки, поради които лицето упорства за " ОТМЯНА на издаденото Разрешение за градеж ". В ревюто на сигнала, подаден от незаинтересована страна по случая, се цитират точки, параграфи и закони, които основават неверното подстрекателство, че нещо не е наред. След преминати десетки инспекции в десетки институции, съвещания с специалисти и утвърждението на стотици длъжностни лица, няма по какъв начин да не приемем този сигнал като следващия опит за провокация, постъпил дни преди разрешителното за реорганизация да влезе в действие.

Абсолютно уверени сме, че специалистите в ДНСК ще свършат работата си професионално и обективно и ще оценят за следващ път позитивите, които построяването на реконструирания стадион ще има върху парковата среда в Борисовата градина, върху жителите и гостите на София, върху българския спорт и нашите деца. Нямаме терзание, че сигнали като този ще бъдат отхвърлени и няма да бъде основан казус с анулация на към този момент издадено и подписано от основния проектант на столицата позволение за реорганизация. Аргументацията ни за всяко едно решение по плана е съобразена напълно със законите на българската страна, което е доказано от всички способени страни досега. Затова и сигнал като този не ни плаши, само че няма по какъв начин да останем безмълвни, когато за следващ път се прави опит фантазията ни да бъде отнета ", се споделя в мнението на управата на " армейците ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР