Ръководството на ПФК Септември (София) ще входира жалба срещу съдията

...
Ръководството на ПФК Септември (София) ще входира жалба срещу съдията
Коментари Харесай

Скандал: Септември пуска жалба след загубата от Литекс

Ръководството на ПФК Септември (София) ще входира тъжба против съдията Стефан Гурков от Сливен поради ръководенето му на вчерашния мач от 18-ия кръг на Втора лига в Ловеч против локалния Литекс.

От столичния клуб имат искания за отсъдената дузпа, от която домакините от Ловеч завоюваха с 1:0. Освен жалбата, от Септември ползват видео от въпросната обстановка, подкрепено с прочувствено послание във фейсбук-страницата на клуба. 

От Септември напомнят, че не за първи път стават обект на ощетяване от страна на рефери и даже с помощта на такава неточност тимът е изпаднал от Първа лига.

" Добро утро на съдиите Стефан Гурков - гр. Сливен и Иван Попчев - гр. Пловдив! Спахте ли добре нощес?

Нормално, привикнали сме безобразията от съдийско естество да минават всевъзможни граници и след това умерено да продължавате да безчинствате!

Съжаляваме, че дуелът сред ПФК Литекс Ловеч и ПФК Септември София не бе ефирен, с цел да може цялата футболна общност да стане очевидец на тенденциозното ви отношение. Фаулове, театрални рухвания и всички противоречиви положения отсъдени единствено в посока на домакините през първото полувреме!

Замълчахме, за дочути и недочути диалози от преди началото на дуела, че " знаете какво да вършиме " и " че ще внимавате " и закономерното се случи през второто полувреме! Описанието е ненужно, а фрагментите приказват сами за себе си!

Обръщаме се към съдийската комисия към БФС! Уважаеми господа, ПФК Септември София ще входира тъжба към въпросното неразбирателство, което назовава себе си - " професионален арбитър ", само че Ви молим този път жалбата ни да има резултат, а не като предходната, в която ни казахте, че съдията е сбъркал, само че получи наряд още в идващият кръг!

Историята помни, че след съществени съдийски неточности ПФК Септември София загуби баража за влизане в елита, след несъществуваща дузпа отсъдена от Драгомир Драганов преди няколко години, а през миналият сезон Васимир Ел Хатиб спомогна за изпадането на " септемврийци " от елита!

И в никакъв случай не е преднамерено и преднамерено! Напомняме Ви, че ПФК Септември София е дребен клуб, само че сме една от дребното светлини в тунела за развиването на българските гении, които са и Ваши деца! ", се споделя в позицията на Септември (София).

Иначе тимът на Септември води в класирането на Втора лига с 37 точки, с 5 пред Спартак (Варна), който има и една среща по-малко. Трети Монтана с 30 точки. Литекс (Ловеч) с 22 точки се измъкна от рисковата зона и към този момент е на 12-а позиция, на 4 пункта над Спортист (Своге).
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР