Ръководството на официално даде старт на продажбата на билети за

...
Ръководството на официално даде старт на продажбата на билети за
Коментари Харесай

На "Герена" се стягат за много публика, билетите за Локо Пд са в продажба

Ръководството на публично даде старт на продажбата на билети за първия формален мач на тима за календарната 2022 година - семейството на от 20-ия кръг на Първа лига, което ще се организира на 19 февруари (събота).
Цените на хартийките са нормални за мачове на " Герена ", а с изключение на тях ще се продават и така наречен виртуални билети. Ръководство и почитатели на " сините " се стягат за доста аудитория през уикенда, а часове преди мача .
Ето я и формалната обява:
" Левскари, от през днешния ден в продажба са билетите за срещата от 20-ия кръг на Първа лига против „ Локомотив “ (Пловдив) в събота, 19 февруари от 15:00 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “!
Паралелно с тях от през днешния ден са налични и колекционерски виртуални билети за срещата, които могат да бъдат закупени от ТУК: https://bit.ly/3GTBNUr
Под мотото „ Левски е безконечен “ талоните са още една опция за всеки левскар да изрази своята финансова и морална поддръжка към клуба!
Пропуските за срещата се продават до привършване на количествата в формалния магазин на „ ПФК Левски “, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3rSjZVr
В петък, 18 февруари талони ще бъдат продавани от 10:00 до 19:14 часа на касите пред Сектор на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “. В деня на мача билетите ще бъдат пуснати в свободна продажба от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата на касите пред бранш А на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “, както и на тези на улица „ Тодорини кукли “ и на арката пред Сектор „ А “.
БЛАГОДАРИМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)!
САМО ЛЕВСКИ! ", гласеше постът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР