Ръководството на Община Разлог поздрави екипа на Акушеро- гинекологичното отделение

...
Ръководството на Община Разлог поздрави екипа на Акушеро- гинекологичното отделение
Коментари Харесай

Цветя и подаръци за екипа на родилно отделение в Разлог

Ръководството на Община Разлог поздрави екипа на Акушеро- гинекологичното поделение към " МБАЛ- Разлог " ЕООД във връзка Деня на родилнта помощ, на акушерите и гинеколозите. На Бабинден инж. Гърменов, кмет на община Разлог, доктор Копанарова, ръководител на Общински съвет- Разлог и зам. - кметовете - господин Гюров и госпожа Колчева, изненадоха медицинските експерти със специфични дарове и букети с цветя.
" Раждането на детето безспорно е един от най- вълнуващите моменти за всяко семейство. Първата топлота, която допира бебето, е обичта на майката. Първите ръце, които обгръщат новородените бебета с деликатност са тези на акушерите. Бъдете здрави и бъдете задоволени от своята работа. Нека срещаме усмивките на щасливи родители, а детски усмивки озаряват дните ни! ", поздрави инж. Гърменов.
259 бебета са проплакали през 2022 година в АГО към МБАЛ- Разлог, като огромна част от тях са поданици на община Разлог. През годините разложката болница се трансформира в желано място за раждане от майки от целия Югозапад, поради положителните условия в отделението, отношението на медицинските експерти и сплотения колектив, управителен от доктор Радка Божикова, шеф на “МБАЛ- Разлог ” и дълготраен шеф на АГО.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР