Ръководството на новака във Втора лига ЦСКА 1948 се похвали,

...
Ръководството на новака във Втора лига ЦСКА 1948 се похвали,
Коментари Харесай

ЦСКА 1948: Влязохме в професионалния футбол, спазвайки всички правила

Ръководството на новака във Втора лига ЦСКА 1948 се похвали, че е преподписало множеството си спонсорските контракти с усъвършенствани условия. " Червените " се надяват до дни да финалзизират договарянията с две огромни компании.

Изпълнителният шеф на клуба Добрин Гьонов не разкри имената им, само че съгласно " Спортал " става дума за " Спетема " и " Бул пост ".

" Дългоочакваният миг настъпи. В петък ни следва първи мач към връщането ни в елита и първият ни мач като експерти от три години насам. Влязохме в професионалния футбол, спазвайки всички критерии. Тази година ще играем на " Васил Левски ".

Този стадион приляга на ЦСКА. Бюджетът ни е по-голям, тъй като се генерира по-голям интерес към нашия тим. Съвсем скоро ще обявим, че успяхме да преподпишем с част от нашите спонсори на по-добри условия. Също по този начин сме на прага на сключване на два огромни спонсорски контракта и се надявам, че другата седмица ще ги обявим.

Имаме постоянен бюджет. Всичко за тима е подсигурено. Играем почтено. Не влизаме в схеми с футболисти и противникови тимове.

На първите два дни се явиха над 300 деца, което приказва, че нашият клуб набира известност, все по-търсени сме и има предпочитание децата да упражняват в нашата школа. Осигуряваме безвъзмездни тренировки, екипировка. Всичко за децата е гратис ", съобщи Гьонов.

 Нов в ЦСКА 1948: Конкуренцията в тима е убийствена
Нов в ЦСКА 1948: Конкуренцията в тима е убийствена

" Не се замислих щом получих предлагането ", съобщи Венцислав Гюзелев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР