Ръководството на НДСВ реши да подкрепи кандидатурата на проф. Вили

...
Ръководството на НДСВ реши да подкрепи кандидатурата на проф. Вили
Коментари Харесай

НДСВ с декларация в подкрепа на Вили Лилков за кмет на София

Ръководството на Национална движение „Симеон Втори" реши да поддържа кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на София. Партията изрази позицията си в декларация:

„ На съвещанието си на 1 юли т.г. националният съвет на Национална движение „Симеон Втори" одобри къс разбор на настоящата политическа конюнктура и установи, че изборите за органи на локалната власт доближават в условия на социална поляризация, двусмислени и оспорими дейности на държавното управление, партизански назначения в регулаторните органи при възходящи несъгласия сред субектите на властта.

Става все по-ясно, че множеството партии се управляват от конюнктурни тяснопартийни ползи. На този декор номинирането на проф. Вили Лилков за кмет на София е добра вест, в която се съдържа предложение столичните гласоподаватели усърдно да съпоставят неговата кандидатура с всички останали и да вземат рационално решение.

Национална движение „Симеон Втори" постоянно е подкрепяло старания в органите на локалната власт да влизат хора виновни и способени, с разпознаваеми публичен профил и политическо минало. Проф. Вили Лилков дава отговор на подобен сериозен и сложен аршин. Неговите позиции и дейностите на неговия екип получават общата морална поддръжка на оперативното управление на Национална движение „Симеон Втори", а окончателното решение за позицията на партията до изборите за локална власт ще се вземе на съвещание на националния съвет на 2 септември тази година. “
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР