Ръководството на Наполи е направило стъпки да инициира преговори с

...
Ръководството на Наполи е направило стъпки да инициира преговори с
Коментари Харесай

Наполи издига защитен вал около Сари заради Челси

Ръководството на Наполи е направило стъпки да инициира договаряния с сътрудника на треньора Маурицио Сари поради информациите, които рапортуват за възходящия интерес на Челси. По този метод неаполитанци се надяват да пресекат всякаква възможност да изгубят своя мощен човек в съблекалнята.

Култов Мертенс: За скудетото стоя и на вратата!

През последните дни италианските медии започнаха да настояват, че притежателят на лондончани Роман Абрамович персонално е разпознал Сари като претендент за правоприемник на Антнио Конте. Последният се намира под голямо напрежение поради слабите резултати и спора с част от клубното управление.

Сари през последните години се утвърди като водещите спецалисти в Серия А поради бързия футбол, който практикуват неговите тимове. Неведнъж той е получавал похвали за работата си от величини в занаята като Ариго Саки и Хосеп Гуардиола.

Спрягат Маурицио Сари за заместител на Зидан в Реал Мадрид

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис призна, че има заплаха отборът да загуби трупащия почитание ментор. „ Насрочили сме си среща на 9 февруари. Очевидно не мога насиля Сари да остане, само че в случай че той желае да напусне, ще пропусне доста от нашия проект”, разяснява Де Лаурентис.

„ В момента приготвяме Каса Наполи – нашия нов подготвителен център, може би даже и нов стадион. Във всеки случай се колебая, че Наполи е директна спирка за Сари, тъй като той е доста етичен мъж”, добави патронът на „ везувиани”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР