Ръководството на музея за восъчни фигури Дриймленд в американския град

...
Ръководството на музея за восъчни фигури Дриймленд в американския град
Коментари Харесай

Вижте музея, който търпи подигравки заради восъчните си фигури

Ръководството на музея за восъчни фигури " Дриймленд " в американския град Бостън се радва на нечуван интерес в инернет, макар че му се постанова да търпи подигравките на хора, които осмиват статуите му, съобщи Асошиейтед прес.

Критики към восъчна фигура на Бионсе, коригираха я (СНИМКИ/ВИДЕО)

" Тези разногласия са същинска благословия за нас. Дори и отрицателни, работят отлично в наша изгода ", сподели вицепрезидента по продажби на институцията Майкъл Пелец. Снимки на восъчните фигури бяха публикувани онлайн, откогато музеят отвори порти през юли. Всичко стартира с двойника на президента Доналд Тръмп, който някои оприличиха повече на сенатора от Южна Каролина Линдзи Греъм.

Donald Trump ganha destaque no Dreamland Museu de Cera https://t.co/kdptoNiDXG pic.twitter.com/rlXGUGxfkt
— surgiu.com.br (@surgiu) 15 август 2017 година

След това потребителите на интернет осмяха восъчната фигура на играча на американски футбол Том Брейди. Те я нарекоха " страховита ", а един от хората сподели, че наподобява на някого, който " ще те убие и ще скрие тялото ".

Does this look like Tom Brady? Some fans aren't liking the wax figure. Dreamland Wax Museum has invited TB12 in for measurements. #WBZ pic.twitter.com/Wa5q2G1TM7
— Chris McKinnon (@chrisWBZ) 3 август 2017 година

Една от посетителките на музея е завела и двамата си сина там. Тя разказа потреса си от двойника на Снуп Дог. " Той наподобява призрачно ", сподели тя.

Já veio conferir as novas esculturas do Dreamland Museu de Cera? O rapper, Snoop Dogg, faz parte da exposição, que fica no Piso L1! pic.twitter.com/jHe4ngeFeK
— RioMar Recife (@RioMarRecife) 26 януари 2017 година

Оплакванията от експозицията включваха това, че главите на някои от личностите са доста по-малки, в сравнение с в действителността. Вместо да пропъдят хората от музея обаче, те приканват от ден на ден любопитни гости на място.
  По тематиката Музеят на восъчните фигури в Париж заложи на неверния кандидат-президент на Съединени американски щати Фенове си вършат палави фотоси с восъчната Ники Минаж
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР