Ръководството на Миньор (Перник) не гледа с никак добро око

...
Ръководството на Миньор (Перник) не гледа с никак добро око
Коментари Харесай

Скандал в Югозапада! Миньор отказва да играе със Симитли - ще пише до правителството и УЕФА

Ръководството на Миньор (Перник) не гледа с по никакъв начин положително око на днешните решения на Българския футболен съюз, отнасящи се за Трета лига. Sportal.bg научи, че " чуковете " ще бойкотират срещата със Септември (Симитли), която съгласно проекта от Бояна ще се явява бараж за влизане във Втора лига.

По-рано през днешния ден се организира Изпълком на БФС, след който стана ясно, че краткотрайните класирания в три от четирите някогашни " В " групи стават крайни, а поради близката разлика в точките Миньор и Септември ще би трябвало да излъчат победител от Югозападната Трета лига. В Перник обаче са твърдо срещу този сюжет. Ето какво съобщи пред нашата медия спортният шеф на пернишкия клуб Славчо Павлов:

" Миньор няма да играе в този мач! Това е изрично! Съгласувал съм към този момент всичко с управителния съвет, почитателите също са с нас. Миньор за бараж със Септември няма да излиза. Ясно ни е за какво се прави. Ако би трябвало, ще пишем до държавното управление и УЕФА. Това е незаслужено. Защо единствено в нашата група да не се приема краткотрайното класиране за извънредно?! Ние какво сме отговорни, че сме заварени от рецесията в това състояние? ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР