Ръководството на Манчестър Юнайтед вече е започнало да работи по

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед вече е започнало да работи по
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е стартирал преговори за Рубен Невеш

Ръководството на Манчестър Юнайтед към този момент е почнало да работи по първия летен трансфер на отбора. " Червените дяволи " водят договаряния с Уулвърхемптън за привличането на халфа Рубен Невеш, оповестява испанското издание " Sport ". Договорът на португалския национал с " вълците " ще влезе в последната си година в края на сезона и той съвсем несъмнено ще си тръгне от " Молиню ", като към него има интерес от няколко клуба.

Именно заради това от Юнайтед са стартирали договарянията по-рано, с цел да могат да изпреварят конкуренцията. Мениджърът на отбора Ерик загар Хаг държи да укрепи халфовата си линия през лятото, като първата му цел остава Френки де Йонг от Барселона, само че подобен трансфер продължава да наподобява малко евентуален.

Нидерландският експерт смята 26-годишния Невеш за добра опция на Де Йонг, а наподобява все по-вероятно, че " алените дяволи " ще се опитат да задържат и играещия чартърен от Байерн Мюнхен Марсел Забитцер. Австрийският национал се аклиматизира бързо на " Олд Трафорд " и прави мощни игри за отбора.

Невеш играе за Уулвс към този момент шест години, като натрупа 245 мача за отбора във всички шампионати.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР