Ръководството на Манчестър Юнайтед ще избира между петима специалисти за

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед ще избира между петима специалисти за
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед избира между петима за нов мениджър

Ръководството на Манчестър Юнайтед ще избира сред петима експерти за нов управител. В клуба дефинитивно взеха решение, че няма да разчитат на Ралф Рангник за новия сезон, който ще остане в ролята на съветник. " Червените дяволи " към този момент работят по намирането на негов заместител, като ще изберат един от петимата в листата - Ерик загар Хаг, Маурисио Почетино, Томас Тухел, Луис Енрике и Юлен Лопетеги, оповестява " Дейли Мейл ".

Твърди се, че все още предпочитаната цел на Юнайтед е Ерик загар Хаг. Нидерландецът впечатли всички в последните повече от четири години отпред на Аякс. Англичаните се надяват да го убедят да пристигна на " Олд Трафорд " през лятото. В клуба обаче преглеждат и други варианти, в случай че не съумеят с него.

Все по-усилено се приказва, че " Червените дяволи " желаят и мениджъра на Челси Томас Тухел. В Юнайтед са подготвени да се възползват от комплицираната обстановка при лондончани и да опитат да завлечен немския експерт. Последните индикации са, че и самият Тухел не отхвърля сходна опция и е подготвен да изслуша предлагането от " Олд Трафорд ".
 Томас Тухел
Името на Почетино се спряга към този момент от няколко години като вид да застане отпред на Манчестър Юнайтед. Той продължава да е измежду евентуалните претенденти за поста, само че сякаш към този момент не е първи избор на шефовете на " Олд Трафорд ".

В Юнайтед са набелязали и двама испански експерти - националният селекционер Луис Енрике и треньорът на Севиля Юлен Лопетеги. И двамата имат задоволително съществени визитки, само че привличането им на " Олд Трафорд " ще бъде много сложна задача в сегашния миг.
 Увеличават се спекулациите по отношение на мениджърския пост на “Олд Трафорд ” Увеличават се спекулациите по отношение на мениджърския пост на “Олд Трафорд ” 17 март | 12:16  Обраха Пол Погба, до момента в който той се мъчеше против Атлетико Обраха Пол Погба, до момента в който той се мъчеше против Атлетико 17 март | 10:21  Футболистите на Юнайтед единствено гледаха по какъв начин да се оплакват от съдията, счита някогашен състезател на Челси Футболистите на Юнайтед единствено гледаха по какъв начин да се оплакват от съдията, счита някогашен състезател на Челси 16 март | 14:37  Кристиано Роналдо без купа едвам за повторно от 17 години насам Кристиано Роналдо без купа едвам за повторно от 17 години насам 16 март | 11:37  Погба е ленив и скатава, уверен е международен първенец с Франция Погба е ленив и скатава, уверен е международен първенец с Франция 16 март | 10:34  Не разбрах за какво въобще Рангник беше назначен, ядосва се Пол Скоулс Не разбрах за какво въобще Рангник беше назначен, ядосва се Пол Скоулс 16 март | 09:29  Рангник се оправда със съдията Рангник се оправда със съдията 16 март | 01:27 Още от Футбол свят  Гасперини: Класирахме се справедливо Гасперини: Класирахме се справедливо 18 март | 03:50 214 0  Лопетеги се оправда с травмите в тима Лопетеги се оправда с травмите в тима 18 март | 03:25 285 0  Мойс: Ние сме солиден тим Мойс: Ние сме солиден тим 18 март | 02:52 474 0  Моуриньо: Никой не може да каже, че ни липсва увереност Моуриньо: Никой не може да каже, че ни липсва увереност 18 март | 02:21 629 0  Чави: Показахме темперамент Чави: Показахме темперамент 18 март | 01:52 609 0 Виж всички Водещи Новини  Това са тимовете, които не престават на 1/4-финал в Лига Европа Това са тимовете, които не престават на 1/4-финал в Лига Европа 18 март | 00:41 5756 6  Станаха ясни четвъртфиналистите в Лигата на конференциите Станаха ясни четвъртфиналистите в Лигата на конференциите 18 март | 01:17 3191 0 Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР