Ръководството на Манчестър Юнайтед не смята да привлича Джейдън Санчо

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед не смята да привлича Джейдън Санчо
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се отказва от трансферна цел №1

Ръководството на Манчестър Юнайтед не счита да притегля Джейдън Санчо това лято, осведоми " Mirror ". Крилото на Борусия (Дортмунд) е на челно място в листата с мечтани попълнения на Оле Гунар Соласкяер и до неотдавна на " Олд Трафорд " работеха интензивно по реализирането на договорката. Сега обаче обстановката е друга и " алените дяволи " избират да изчакат до идващото лято, с цел да си обезпечат услугите на британския национал.

Нещата стоят по следния метод: в Борусия не са притиснати от финансовата рецесия до степен, която да ги принуди да се разделят със Санчо за по-малка сума от 100 млн. паунда. Дори да можи да си разреши тази сума, Юнайтед няма да я заплати. В клуба са наясно, че ще си навлекат доста упреци от разнообразни направления, в случай че влагат толкоз доста пари във време, когато обществото страда поради пандемията от COVID-19.

Неотдавна изпълнителният вицепрезидент на британския гранд Ед Уудуърд обществено разгласи, че скъпи прехвърляния в идващите месеци биха били необясними на фона на новата действителност, с която ще се сблъска спортът.

Юнайтед се надява, че след края на идващия сезон ще може да притегли Санчо, тъй като надали различен клуб ще извади желаната от Борусия (Д) сума това лято. В Дортмунд пък са удовлетворени, че ще имат разполагаем 20-годишния гений за още една година, въпреки че бяха подготвени да го продадат при преференциална оферта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР