Ръководството на Лудогорец е предложило нов договор на капитана Антон

...
Ръководството на Лудогорец е предложило нов договор на капитана Антон
Коментари Харесай

Лудогорец предлага нов договор на Антон Недялков

Ръководството на Лудогорец е предложило нов контракт на капитана Антон Недялков, написа „ Тема Спорт “. Настоящето съглашение сред двете страни изтича през лятото. Разградчани имат предпочитание да задържат национала. Предложените финансови условия на бранителя обаче са по-ниски от досегашните. Може би една от аргументите за това е, че 30-годишният бранител в последните сезони е преследван от травми и се наложи да претърпи хирургически интервенции. В момента левият бек също се възвръща от контузия. За последно той бе на терена на 30 ноември предходната година. Тогава изведе отбора с лентата при гостуването на Спартак Търнава (2:1) в груповата фаза на Лигата на конференциите. След това обаче се контузи. Очакваше се той да стартира зимна подготовка наедно със съотборниците си, само че това не се случи. В Лудогорец не желаят да го форсират, с цел да не се стигне до нови затруднения. Очаква се в края на идващия месец Антон да бъде подготвен за игра. През тази акция той има едвам 4 турнирни мача, както и още 3 на континенталната сцена.
Прочетете още
Разградчани привлякоха Недялков през 2018 година. Те го взеха от американския Далас, където бе продаден от ЦСКА. Когато е здрав, националът е извънредно потребен, тъй като с изключение на като ляв бек, е употребен и като централен бранител. Предстои да забележим дали той ще продължи съглашението си с клуба.

В събота орлите ще изиграят контрола против Стяуа. Спарингът против румънския втородивизионен отбор, част от който е родният нападател Цветелин Чунчуков, е от 16:30 часа на „ Хювефарма Арена “. В същия ден, само че от 9:30 часа, на стадиона ще се организира и здравна конференция, проведена от клуба. Събитието е уместно и за футболни треньори, които да взимат оптимални решения за предварителна защита на мускулни контузии.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР