Ръководството на Левски учреди дружество Стадион Георги Аспарухов“, съобщиха от

...
Ръководството на Левски учреди дружество Стадион Георги Аспарухов“, съобщиха от
Коментари Харесай

Ръковдоството на Левски учреди дружество. Ще строи нов стадион

Ръководството на Левски учреди сдружение „ Стадион Георги Аспарухов “, оповестиха от клуба. Целта му е да работи интензивно за възстановяване на цялостната инфраструкрута, в това число и за създаване на цялостна реорганизация на „ Герена “.

Пълната обява от страницата на сините:

Скъпи левскари,

С решение на УС на ПФК „ Левски “ АД, на 31.01.2024г (сряда), бе учредено сдружение „ Стадион Георги Аспарухов “ ЕАД. 100% благосъстоятелност на ПФК „ Левски “ АД. Целта на новоучредената организация е да работи интензивно за възстановяване на цялостната инфраструктура на клуба. Включително и за осъществяване на най-важната стъпка, обвързвана с развиването на „ Левски “, а точно: създаване или цялостна реорганизация на футболен стадион, отговарящ на високите стандарти и упования на „ сините “ последователи.

Наш приоритет, в тази посока, е преди всичко, да правим всички вероятни законови дейности, посредством които обичаният ни клуб да получи цялостните права да влага, ръководи и развива стадион „ Георги Аспарухов “ в дълготраен проект.

По настоящем, екипът ни работи интензивно по основаването на нужните предпоставки за осъществяване на посочените цели, за чието реализиране разчитаме на вашата поддръжка и доверие.

С почитание: ПФК „ Левски “

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PFC LEVSKI / ПФК ЛЕВСКИ (@pfclevskiofficial)

Столичани единствени от огромните клубове не могат да стартират реорганизация на своя стадион. Ако съумеят да се преборят и стигнат до нужното финансиране, това ще е огромна крачка в вярната посока за тях. Техните почитатели неколкократно потвърждават, че няма да изоставят тима си, а ново съоражение ще е източник на доста доходи. Така Левски София най-вероятно ще завоюва най-голямата си борба с Национална агенция за приходите.

Още вести четете в категория Спорт.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР