Ръководството на Левски подкрепи БФС в несъгласието с планираните промени,

...
Ръководството на Левски подкрепи БФС в несъгласието с планираните промени,
Коментари Харесай

Левски: Не убивайте спорта в България!

Ръководството на Левски поддържа БФС в несъгласието с плануваните промени, свързани с рестрикциите в рекламата на хазартния бизнес.

Позиция на ПФК Левски
До управлението на БФС
Уважаеми сътрудници,
Искаме публично да подкрепим Вашето отворено писмо, изразяващо противоречие с планувани промени, свързани с рекламирането на лицензирани букмейкъри и лотарийни игри.

Развитието на професионален футбол изисква съществени вложения към поддържане и създаване на инфраструктура, прехрана на професионални футболисти и треньори, детско-юношеска школа и нужните поддържащи действия, които подкрепят активността на един футболен клуб.

Имайки поради, че единствено доста дребна част от приходите на професионалните футболни клубове идва от разпределението на продадени телевизионни права, ние виждаме в ограничението на рекламирането на действия, обичайно асоциирани със спорта, сериозна опасност за активността и съществуването освен на професионалния футбол, само че и на спорта като цяло. Щом няма предпочитание да се помогне, дано най-малко не се пречи, с цел да има български футбол и на следващия ден. Нека не убиваме спорта в България.

Затова изцяло поддържаме отвореното Ви писмо и се надяваме, че Вие ще отбраните сполучливо позицията на българския футбол пред законодателната власт.

УС на " ПФК Левски " АД

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР