Ръководството на Левски е на финални преговори с руския Сочи

...
Ръководството на Левски е на финални преговори с руския Сочи
Коментари Харесай

Левски договори продажбата на Кордоба

Ръководството на Левски е на финални договаряния с съветския Сочи за прехвърлянето на Хосе Кордоба, написа " Тема Спорт ". До изходящия трансфер се стигна след пропадналата договорка за промяна на собствеността и отхвърли на „ Спорт Рипъблик “ от придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Сега на „ Герена “ са взели ограничения и ще се опитат да продадат най-конвертируемите си футболисти. 

Бившият тим на Ивелин Попов Сочи изпрати през януари публична оферта за панамския национал на стойност над 2 милиона евро, само че " сините " отхвърлиха да го продадат с претекста, че желаят да запазят главните си играчи и да градят шампионски тим. Вече нещата не стоят по този начин и от „ Герена “ са позвънили на съветския отбор, с цел да осведомят, че до договорка може да се стигне. 

Трансферният пазар в Русия завършва на 22 февруари и се чака всичко по прекосяването на Кордоба в тима да се завърши в идващите дни. Клубът от черноморския курорт ще заплати по-малко от препоръчаната преди този момент сума, само че " сините " са удовлетворени от парите, които ще приберат за него. Трансферът ще се реализира с прекосяване чартърен на Кордоба в Сочи. 
 Левски ще се опита да продаде Кордоба в Русия или Съединени американски щати Левски ще се опита да продаде Кордоба в Русия или Съединени американски щати
Сериозна оферта за бранителя дойде и от американския Ню Йорк Сити. В Съединени американски щати пазарът е отворен до 24 април, само че за момента панамският национал се е запътил към Сочи. Централният бранител пристигна като свободен сътрудник на „ Герена “ през септември 2021 година и в този момент Левски ще прибере солидна сума от продажбата му. 

Интерес към футболисти на Левски не липсваше през зимния трансферен прозорец. Официална оферта на „ Герена “ пристигна и към Андриан Краев. Унгарският МОЛ Фехервар искаше да го притегли, само че до трансфер не се стигна, а пазарът в тази страна затвори през вчерашния ден. Запитвания от непознати клубове имаше и към Ноа Сонко Сундберг, Уелтон и Илиян Стефанов. Един от тримата също може да бъде трансфериран в околните дни.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР