Ръководството на БТВ отговори на вътрешния министър Бойко Рашков. Днес

...
Ръководството на БТВ отговори на вътрешния министър Бойко Рашков. Днес
Коментари Харесай

БТВ отговори. Заради това отношение сме на дъното

Ръководството на БТВ отговори на вътрешния министър Бойко Рашков. Днес той атакува в изявление за БНР водещите на утринния блок на малкия екран Златимир Йочев и Биляна Гавазова, като сподели, че в случай че той е началник на медията би ги уволнил.

" Днес министърът на вътрешните работи Бойко Рашков употребява ефира на националното радио БНР, с цел да разяснява честността на водещите на „ Тази заран “ Биляна Гавазова и Златимир Йочев, като направи подстрекателство, че те са изпълнявали поръчка посредством изявлението си с него (на 17 май) и даже предложи на притежателите на медията да ги отстранят като водещи ", написа в позиция на медията.

bTV Media Group смята за мощно тревожно за медийната среда в България, че след повече от 30 години народна власт и независимост на словото в страната, длъжностни лица от всяко държавно управление не престават да си разрешават да нападат обществено публицисти от частни самостоятелни медии с безпочвени изказвания.

Неуважението към авторитетни медии с високо доверие, като bTV и нейните публицисти, обществено демонстрирано от представителите на всяка власт, считаме като съществена причина за 112-ото място на България в класацията на Репортери без граници.

Единствената роля на bTV обаче е да дава обективно и плуралистично отразяване на новините в полза на своите фенове.

bTV се опълчва на всяка форма на въздействие или операция от трети страни. Намесата на представители на властта и други директни или косвени играчи в предизборната акция няма да се толерира и ще се смята за дезинформация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР