Ръководството на БСП се конфронтира публично с най-голямата си организация

...
Ръководството на БСП се конфронтира публично с най-голямата си организация
Коментари Харесай

Нов трус в БСП, този път около софийската организация

Ръководството на Българска социалистическа партия се конфронтира обществено с най-голямата си организация - столичната.

Първо, малко преди 14 часа през днешния ден, от пресцентъра на " Позитано " 20, разпространиха известие, че социалисти от градската организация на БСП-София са събрали подписка с апел Националният съвет на Българска социалистическа партия да глоби ръководителя на Градския съвет в София и ръководител на групата на общинските съветници в града Калоян Паргов.

От партийната централа упрекват Паргов в задкулисие, а за претекстове показват " присъединяване на общински съветници на БСП-София в скандалната договорка за осветлението в столицата, разкрита от Борис Бонев, присъединяване им в избора на ръководител на Общинския съвет на София от ГЕРБ, неглижирането на активността на градската организация, както и фактът, че Градският съвет на БСП-София не заседава постоянно и взима решенията еднолично ".

От пресцентъра на столичната организация на Българска социалистическа партия изпратиха незабавно опровергаване. В отговор на партийния пресцентър, зависещ на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, те написаха:

" Редица медии са получили известие от пресцентъра на " Позитано " 20, което се базира на позиция на Градския съвет на Софийската организация на Българска социалистическа партия, обвързвана с ръководителя ѝ Калоян Паргов. Официално и изрично заявяваме, че Градският съвет на Българска социалистическа партия - София не е разглеждал и не е приемал сходна позиция. Изпратената информация е подвеждаща и погрешна!!! "

От столичната организация, че не дава отговор на истината и изказванието за връзка сред водача на столичните социалисти и случая с публичната поръчка за осветлението в София.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР