Ръководството на БСП няма да налага коалиционни партньори на местните

...
Ръководството на БСП няма да налага коалиционни партньори на местните
Коментари Харесай

“Сами не можем“: БСП е готова на коалиция с всеки срещу ГЕРБ

Ръководството на Българска социалистическа партия няма да постанова съдружни сътрудници на локалните си структури и ще ги остави сами да намерят формулата, с която да се явят на локалните избори през есента. Социалистите ще могат да се коалират с когота изискат, като единственото ограничаване, което постанова “Позитано “ 20 е да не се влиза в споразумение с ГЕРБ.

Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на обичайния събор на левицата на Бузлуджа. Пред хиляди симпатизанти Нинова разгласи, че партията ѝ ще издигне за нови ммандати сполучливите си кметове, които към този момент имат зад тила си три-четири мандата. Зам.-председателят на партията и началник на предизборния щаб Кирил Добрев сподели, че Мая Манолова е най-подходящият претендент за кмет на София.

Не постановяваме обединения, сами не можем

" Най-важният въпрос остава за партньорството - на всички ни е ясно, че сами не можем. Подайте ръка на всеки българин, който милее за жанр и родно място, да отворим мозъците и сърцата си за всеки, който е подготвен дружно да извървим този път за смяна на ориста на България”, сподели още Нинова.

Ръководството на Българска социалистическа партия употребява събора, с цел да показва единение на фона на междуособиците в партията. " Срещу нас се сипят упреци и удари. Твърди се, че партията е разграничена и разцепена. И през днешния ден, ние, вие би трябвало да дадем явен отговор на това - кой е партията. Не съм аз. Партията сте вие ", сподели тя.
Социалистите позволяват коалиция с съвсем всички политически сили, стана ясно от думите на Корнелия Нинова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР