Ръководството на Ботев- Пловдив излезе с извънредно обръщение към феновете

...
Ръководството на Ботев- Пловдив излезе с извънредно обръщение към феновете
Коментари Харесай

Ботев: Подложени сме на безпрецедентна атака

Ръководството на Ботев- Пловдив излезе с изключително послание към почитателите по отношение на събитията, случили се в последните няколко дни към клуба.
Прочетете още
Публикуваме текста без редакторска интервенция:

" Уважаеми Ботевисти,

В навечерието на извънредно значимите срещи, които предстоят на нашия внушителен мъжки тим, клубът ни е подложен на невиждана офанзива, имаща за цел да наруши естественото му действие, както и да нагнети атмосферата измежду футболната общност, подкрепяща ПФК „ Ботев “.

Обръщаме се към всички вас, с цел да дадем изясненост на протичащото се към клуба в последните дни, разяснявайки хронологично събитията, довели ни до решението да ви срещнем обществено с нашите паники.

На 19.10.2023 година компанията реализатор на строително-монтажните действия на стадион „ Христо Ботев “, еднолично и без предупреждение, реши да демонтира закупените от мажоритарния притежател на клуба пропускателни устройства (турникети), като изтъкнатият по-късно мотив бе забавено заплащане от страна на ПФК „ Ботев “ към нея.

(Както към този момент бяхте известени от управлението на клуба в предходните дни, заради логистични аргументи фактически имаше закъснение в заплащанията към редица наши сътрудници и контрагенти. Същите демонстрираха схващане, за което още веднъж използваме опцията да им благодарим.)

На същата дата, когато изпълнителят на строително-монтажните действия на стадион „ Христо Ботев “ взема решение да демонтира пропускателните устройства, той ангажира за тази цел компания подизпълнител, а точно „ Динамик Електрик Груп “ ООД, която стартира демонтажа на турникетите.

След идването на охранителна компания и полиция на стадион „ Христо Ботев “, шефът на компанията подизпълнител е отведен от чиновниците на реда, с цел да даде показания какво се случва на спортното оборудване, благосъстоятелност на Община Пловдив, което ПФК „ Ботев “ употребява с контракт за наем.

При последвалите пояснения излиза наяве, че „ Динамик Електрик Груп “ ООД е изпратена на стадион „ Христо Ботев “, с цел да в профил неизправности при монтажа!? "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР