Ръководството на Ботев иска от Община Пловдив да бъде подписан

...
Ръководството на Ботев иска от Община Пловдив да бъде подписан
Коментари Харесай

Ботев иска от Община Пловдив да бъде подписан анекс към договора за ползването на Колежа

Ръководството на Ботев желае от Община Пловдив да бъде подписан анекс към контракта за използването на клубния стадион, в който да бъде посочен период от 3 години. Това се случва в резултат на писмо от Пламен Райчев за унищожаване на почитател шопа на стадиона.

Към момента Ботев семейства на " Колежа " по решение на Общинския съвет, в което е записано, че ще бъде по този начин " до осъществяване на процедура за дълготрайно прилагане на парцела съгласно настоящото законодателство ".

Мотивите за настояването са, че без категорично споменат период в съглашението счетоводно няма по какъв начин да бъдат приети за разноски вложенията, които Ботев прави по стадиона. Затова и се предлага двете страни да парафират договора, съгласно който жълто-черните ще го употребяват 3 години, считано от датата на подписването му или до процедура за даването на парцела за прилагане според Закона за физическото образование и спорта. След приключването на този период и при липса на сполучливо извършена процедура за даването на парцела срокът на актуалното съглашение се удължава на 10 години.

Зам.-кметът на Пловдив Пламен Райчев предлага на общинските съветници да одобрят съглашението. Към момента клубът заплаща месечна такса в размер на 5549 лв., написа " Тема Спорт ".
 Легендата на Ботев (Пд): В клуба да се взимат в ръце и да компенсират неналичието на Неделев
Легендата на Ботев (Пд): В клуба да се взимат в ръце и да компенсират неналичието на Неделев

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР