Ръководството на БНТ заклеймява грубото незачитане на подписаното между ЦИК,

...
Ръководството на БНТ заклеймява грубото незачитане на подписаното между ЦИК,
Коментари Харесай

Ръководството на БНТ с позиция за поведението на Волен Сидеров в предаването Референдум

Ръководството на Българска национална телевизия жигосва грубото неуважение на подписаното сред ЦИК, Българска национална телевизия и политическите партии съглашение от водача на "Атака " Волен Сидеров. Държанието му в предаването "Референдум " от 01.10.2019г. беше възмутително и накърни достолепието на водещата на предаването Добрина Чешмеджиева и на всички работещи в Българска национална телевизия. Това оповестиха от Българската национална телевизия.

"Ръководството на Българска национална телевизия заявява, че застава зад Добрина Чешмеджиева и зад нейните дейности по време на предаването.

Ние считаме, че държанието, което показва господин Сидеров, беше низко, това беше проява на безотговорност и липса на почитание към Българска национална телевизия, каквато депутатският имунитет не му дава.

Недопустимо е потреблението на ефира на публичната телевизия и използването на език на омразата, на думи, които очернят политически съперници.

Никога в 10-годишната история на предаването "Референдум " не е имало такова шокиращо държание на участник.

Припомняме, че присъединяване в предаването "Референдум " на 01.10.2019г. на господин Сидеров е в качеството му на ръководител на Политическа партия "Атака "и началник на предизборния щаб.

Заради това отношение Българска национална телевизия ще предложи на ЦИК и Съвет за електронни медии да изключат от съглашението Политическа партия "Атака " и тя да няма безвъзмездни и платени участия в Българска национална телевизия.

Надяваме се също и политиците в Народно събрание да се дистанцират от държанието на Волен Сидеров ", се декларира още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР