Ръководството на Барселона почти сигурно ще уволни спортния директор на

...
Ръководството на Барселона почти сигурно ще уволни спортния директор на
Коментари Харесай

Шефът на Барса намери изкупителна жертва

Ръководството на Барселона съвсем несъмнено ще уволни спортния шеф на клуба Роберт Фернандес, който е основен отговорник за прехвърлянията, разкрива Sport. Така се обрисува той да се трансформира в изкупителната жертва на подложеното на критика ръководство на президента Джосеп Мария Бартомеу.

Заради изпускането на Неймар и неуспеха по привличането на Филипе Коутиньо и Анхел ди Мария почитателите окачествяват миналото трансферно лято като цялостен неуспех. Не са малко и хората, които считат, че дадените за Усман Дембеле пари (145 млн. евро с клаузите) са прекомерно доста и това също е неточност.

Фернандес и Бартомеу отнесоха рецензии както от Неймар, по този начин и от различен досегашен футболист на “лос кулес” - Жереми Матийо. Двамата са упреквани, че не разполагат с нужните качества да заемат тези постове. Предполага се, че това е повода и Лионел Меси към момента да отхвърля да преподпише, а настрана и капитанът Андрес Иниеста разкри, че шефът му приказва погрешни неща.

В тази връзка сега тече акция за свикването на нови избори за президент на Барселона. Очаква се с уволнението на отговорника за прехвърлянията Бартомеу да се опита да смъкна част от напрежението.

Пак съгласно Sport за заместител на Фернандес е бил харесан юношата на клуба Франсеск Арнау, който сега е състезателен шеф на Малага.
#FCB | Arnau, la opción de Bartomeu https://t.co/HYhrxAkVJs pic.twitter.com/V5z2uVGG7u
— Diario SPORT (@sport) September 27, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР