Ръководството на Българския футболен съюз излезе с официална позиция по

...
Ръководството на Българския футболен съюз излезе с официална позиция по
Коментари Харесай

БФС отговори на Левски: Нито един клуб не може да ни поставя ултимативни и неаргументирани изисквания

Ръководството на Българския футболен съюз излезе с публична позиция във връзка днешната, в която се подлага на критика ръководството на футболния развой у нас и се приканва за ексклузивен избирателен конгрес на централата.

От БФС обявиха, че се опълчват на клюки и манипулативни внушения, лишени от всякаква конкретика.

Борислав Михайлов и компания подсетиха на футболната общност, че " сините " гласоподаваха за приемането на дълготрайна тактика, която БФС извършва сполучливо.

Изявлението на управлението на БФС:

" Ръководството на Българския футболен съюз показва възмущението си от днешната позиция на ПФК Левски. Категорично се противопоставяме на клюки и манипулативни внушения, лишени от всякаква конкретика. Подобни обвинявания можем да окачествим само като комфортен метод за прекачване на проблемите от болната върху хубавичко глава.
Футболните клубове няма по какъв начин да чакат федерацията да реши всичките им проблеми, били те спортно-технически, юридически или финансови.

Българският футболен съюз няма да разреши на който и да било клуб, без значение от името и историята му, да слага ултимативни и неаргументирани условия. ПФК Левски и експертните му ръководители би следвало да са наясно с процедурите, разказани в Устава на БФС, както и с неоспоримия факт, че " омагьосаният кръг " от правосъдни каузи и обжалвания не е по виновност на законно определеното управление на БФС, а тъкмо противоположното.

На Общото заседание преди половин година ПФК Левски гласоподава за приемането на дълготрайна тактика, която БФС извършва сполучливо, заради което одобряваме днешната позиция на клуба за неприемлива и даже недостойна ", гласи мнението на футболната централа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР