Ръководството на Българската федерация по волейбол проведе съвместно заседание с

...
Ръководството на Българската федерация по волейбол проведе съвместно заседание с
Коментари Харесай

Федерацията взе ключови решения за женското направление от Национална волейболна лига

Ръководството на Българската федерация по волейбол организира взаимно съвещание с генералния сътрудник за женското волейболно състезание - " Демакс ", на което бяха взети основни решения за женското направление от Национална волейболна лига.

Работната среща и последвалите решения бяха подбудени от следните обстоятелства - до приключването на дадения от Национална волейболна лига краен период за подаване на документи за присъединяване в сезон 2022/2023 на женското волейболно състезание бяха декларирани три тима, а Живко Желев пожела да се отдръпна от ръководството на Национална волейболна лига-жени, което бе признато от Управителния съвет на БФВ.

Определено е оперативно управление на Национална волейболна лига-жени. Гласувано е доверие на един от най-опитните и потвърдени уредници в българския волейбол, административния шеф на БФВ Станислав Николов.

Благодарение на генералният сътрудник ще бъде променено цялостното финансово стимулиране на клубовете в лигата. Отчитайки предизвикателните времена и финансовите усложнения за клубовете, ще бъдат поети съдийски разноски, транспортни разноски и настаняване при избрани условия.

Бяха разисквани промени в наредбата, както и смяна в цялостната визия на Национална волейболна лига-жени.

Президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев и представителят на генералния сътрудник Петър Кънев, който е и вицепрезидент на Българската федерация по волейбол, показаха своята убеденост, че взаимните старания, подхванатите дейности и новото оперативно управление, които са ориентирани напълно в поддръжка на клубовете, ще доведат до положителни резултати.

" Отдавна съм приел развиването на женския волейбол като задача в своя живот. Когато времената са по-трудни, не би трябвало да се отхвърляме, а да даваме повече от себе си в името на идеите, в които намираме смисъл. По подобен път поемаме и ние. Новото оперативно управление към този момент работи интензивно с клубовете и евентуални нови сътрудници и се чакат положителни вести за тимовете и Национална волейболна лига-жени. Ще потърсим разновидности да увеличим финансирането. Стремежът ни е да намерим сътрудници, които да допринесат за увеличение на бюджета на Национална волейболна лига-жени, като аз персонално държа посредством разнообразни тласъци тези средства да влязат непосредствено при клубовете ", съобщи Петър Кънев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
Tikтok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР