Ръководителят на Научната служба на Министерството на енергетиката (DOE) на

...
Ръководителят на Научната служба на Министерството на енергетиката (DOE) на
Коментари Харесай

Ръководителят на научната служба на Министерството на енергетиката, който се фокусира върху инициативите на DEI, за да се оттегли в края на месеца

Ръководителят на Научната работа на Министерството на енергетиката (DOE) на Съединени американски щати, Асмерет Асефо Берхе, който приложи политика условието заявките за безплатни средства да дават проекти за това по какъв начин техните проучвателен планове предизвикват многообразието, справедливостта и включването (DEI) се отдръпват в края на месеца, съгласно отчетите.

Американският институт по Физиката (AIP) заяви, че Берхе ще се отдръпна от поста си на 28 март, откакто е прекарала съвсем две години в ролята си.

Президентът Байдън номинира Берхе, която съгласно профила й в уеб страницата на DOE има опит в биогеохимията на почвата, през април 2021 година Близо година по-късно тя беше одобрена от Сената с 54-45 гласа, като единствено четирима републиканци утвърдиха нейното предопределение.

През първата година на Берхе тя оказа помощ за използването условие през октомври 2022 година претендентите за безплатни средства да дават проекти със своите кандидатури, като поучават...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР