Ръководителят на детска школа в Аксаково, блудствал с момче през

...
Ръководителят на детска школа в Аксаково, блудствал с момче през
Коментари Харесай

Осъдиха ръководителя на школа в Аксаково, обвинен за блудство с момче

Ръководителят на детска школа в Аксаково, блудствал с момче през 2022 година по време на урок, получи присъда една година отнемане от независимост, отсрочена с 4 години изпитателен период. Това постанови Районен съд – Варна на днешното си съвещание, научи Moreto.net.

По предявения цивилен иск мъжът ще би трябвало да изплати 8000 лв. за претърпени неимуществени вреди.

Ръководителят на школата е оневинен по обвиняването по чл.157 - Който извърши полово съприкосновение или дейности на полово задоволство с лице от същия пол, като използва за това мощ или заплашване или употребява състояние на взаимозависимост или контрол, както и с лице, лишено от опция за самозащита, се санкционира с отнемане от независимост от две до осем години.

Мъжът беше арестуван през януари 2022 година.

Според обвиняването на прокуратурата тогава 10 - годишно момченце е било на школа в читалището в Аксаково. По време на урока учителят – 24-годишният Н. Г., почнал да прави по отношение на детето дейности, които могат да се дефинират като такива за възбуждане и угаждане на полово предпочитание. След това предизвестил момчето, че случката би трябвало да си остане единствено сред тях.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР