Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че отдавна би превзел

...
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров заяви, че отдавна би превзел
Коментари Харесай

Кадиров иска да превземе Украйна. Ето как му отвърна Кремъл:

Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров съобщи, че " от дълго време би завладял Украйна ", в случай че беше президент на Русия, защото Съединени американски щати имат намерение да слагат военна база на територията на тази страна, съобщи Радио Спутник.

Коментирайки ескалацията на напрежението към Украйна, ръководителят на Чечения акцентира, че Русия е най-близкият ѝ комшия, а жителите на двете страни са славянски нации. „ Най-близкият комшия на Русия е Украйна. Това са славянски нации. В своята история Съединени американски щати постоянно са били против Русия, имат потребност от страната, с цел да слагат базата си там “, сподели Кадиров по време на взаимно предаване онлайн с ръководителя на чеченския парламент Магомед Даудов в Instagram.

Кадиров означи още, че отпред на украинската страна стоят „ луди и корумпирани хора “, тъй че е належащо да се вземат „ превантивни ограничения “. Освен това той се базира на скорошния опит на съветските въоръжени сили в Сирия. Според ръководителя на републиката, в случай че в Сирия „ дяволите не бяха спрени в точния момент, то през днешния ден хората щяха да бъдат убивани и взривявани у нас “.

Главата на Чеченската република също по този начин акцентира, че е апатичен към глобите на Съединени американски щати, наложени персонално против него, брачната половинка и децата му. " Основите на външната политика на Русия, която включва Чечения, се образуват от президента на страната ". Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, разяснявайки думите на ръководителя на Чеченската република Рамзан Кадиров, че ще причисли Украйна към Русия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР