Ръководителят на американската космическа агенция НАСА, Бил Нелсън, омаловажи неотдавнашните

...
Ръководителят на американската космическа агенция НАСА, Бил Нелсън, омаловажи неотдавнашните
Коментари Харесай

Шефът на НАСА: Професионалните отношения с руските ни колеги не са се разколебали

Ръководителят на американската галактическа организация НАСА, Бил Нелсън, омаловажи неотдавнашните мнения, направени от шефа на съветската галактическа организация " Роскосмос ", Дмитрий Рогозин, който сподели, че Съединени американски щати ще би трябвало да летят с метли до космоса, откакто Русия съобщи, че ще спре да доставя ракетни мотори на американските компании, съобщи " Асошиейтед прес ".

" Това просто е Дмитрий Рогозин. Перчи се понякога. Но в последна сметка работи с нас ", сподели Нелсън в изявление за АП. " Другите хора, които работят в съветската гражданска галактическа стратегия, са експерти. Те нe са се разколебали във връзка с нас, американските астронавти и американския център за ръководство на полетите ", съобщи той.

Нелсън направи изказването часове преди трима съветски космонавти да излетят от космодрума " Байконур " в Казахстан към Международната галактическа станция - първото изстрелване на екипаж, откогато Русия нахлу в Украйна през февруари. Войната докара до анулация на изстрелването на галактически апарати и повреждане на контракти.

" Въпреки всичко това, горе в Космоса можем да имаме съдействие с нашите съветски другари, нашите сътрудници. Професионалните връзки сред астронавтите и космонавтите не са се разколебали ", сподели Нелсън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР