Ръководителите на пет големи платформи за социални медии ще бъдат

...
Ръководителите на пет големи платформи за социални медии ще бъдат
Коментари Харесай

Изпълнителни директори на TikTok, Meta, Snap и X ще свидетелстват на онлайн изслушване в Сената за безопасност на децата. Ето какво трябва да знаете.

Ръководителите на пет огромни платформи за обществени медии ще бъдат във Вашингтон в сряда, с цел да свидетелстват пред правосъдната комисия на Сената по отношение на отбраната на децата онлайн.

Очаква се сенаторите да разпитат ръководителите на TikTok, Meta (която има Instagram и Facebook), Discord, X (бивш Twitter) и Snap за това какви старания са положили, с цел да оказват помощ за прекъсване на употребата на деца онлайн.

Главният изпълнителен шеф на X Линда Якарино, основният изпълнителен шеф на Snap Еван Шпигел и основният изпълнителен шеф на Discord Джейсън Ситрон ще свидетелстват пред Конгреса за първи път. Главният изпълнителен шеф на TikTok Shou Zi Chew и основният изпълнителен шеф на Meta Марк Зукърбърг, които преди този момент се обърнаха към законодателите, също ще приказват.

Усилията за контролиране на обществените медии не престават да се ускоряват в Съединени американски щати на фона на опасенията на някои родители, че платформите не вършат достатъчн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР