Ръководителите на големите руски компании в момента дори не се

...
Ръководителите на големите руски компании в момента дори не се
Коментари Харесай

Путин: Собствениците на големите компании вече не влияят на политиката в Русия

Ръководителите на огромните съветски компании сега даже не се пробват да въздействат на ръководството на страната, както през 90-те години, съобщи президентът на Русия Владимир Путин в изявление за ТАСС в границите на плана „ 20 въпроса към Владимир Путин “, написа " Дарик ".

Държавният глава съобщи, че е знаел и знае всички „ капитани на бизнеса “ и е работил с всички тях. „ Въпросът не е в това да завъртите някого, или да им взимате нещо. Работата въобще не е в това. Знаете ли в кое е? Да не ги допускате до ръководството на страната, да не въздействат на политическите решения “, убеден е президентът.

По неговите думи „ и тогава и в този момент всички търсят ходове, лобират своите ползи “. „ Разликата сред 90-те и в този момент е в това, че те („ капитаните на бизнеса “) влияеха непосредствено на вземането на решения в страната – и във въпросите на вътрешната политика, икономическата и дори външната. И във въпросите на сигурността. Ръководителите на днешните компании нямат тази привилегия “, съобщи Путин.

Държавният глава означи, че предприемачите към този момент не се пробват да въздействат на политиката на управляващите. „ Разбраха, че това е невероятно и даже не се пробват “, изясни той.

В същото време, означи Путин, ръководителите на фирмите „ се борят за своите ползи “. Като образец той уточни полемика за цените на петрола и газа с сътрудници в Евразийския стопански съюз. „ Разбира се, те пазят позицията си, това е разбираемо. Но те не се пробват да въздействат от вътрешната страна, те просто изясняват позицията си, те потвърждават, че са прави, само че това се отнася до стеснен сегмент от техните на практика ползи. Това е естествено “, заключи президентът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР