Ръководителите на британската и германската дипломация и Аналена Бербок заявиха,

...
Ръководителите на британската и германската дипломация и Аналена Бербок заявиха,
Коментари Харесай

Лондон и Берлин се обявиха в подкрепа на трайно прекратяване на огъня в Газа

Ръководителите на английската и немската дипломация и Аналена Бербок обявиха, че има " незабавна нужда " от " трайно преустановяване на огъня " в линията Газа, само че се оповестиха срещу " общо и неотложно преустановяване на огъня ", съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1263
" Трябва да създадем всичко допустимо, с цел да проправим пътя за трайно преустановяване на огъня, което да докара до дълготраен мир. Колкото по-скоро, толкоз по-добре, потребността е належаща ", пишат двамата министри в взаимна публикация, оповестена във в. " Сънди таймс ". " Твърде доста цивилни жители бяха убити ", означават те.

Двамата водещи дипломати обаче прибавят, че " не имат вяра, че призоваването в този момент за общо и неотложно преустановяване на огъня с вярата, че то по някакъв метод ще стане непрекъснато, е методът да се реализира прогрес ".

 Това би означавало да се пренебрегне повода, заради която Израел е заставен да се пази: " Хамас " извърши варварско нахлуване против Израел безчовечен и продължава да изстрелва ракети всеки ден, с цел да убива израелски жители. " Хамас " би трябвало да постави оръжие ", декларират външните министри, написа Българска телеграфна агенция.

Във вторник Общото заседание на Организация на обединените нации одобри необвързваща резолюция, в която се приканва за " неотложно филантропично преустановяване на огъня " в Газа. Англия се въздържа от гласоподаване, напомня Агенция Франс Прес.

През последните дни администрацията на президента Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в оказва напън върху израелските управляващи да преминат към по-малко интензивна фаза на офанзивата си, с цел да защитят по-добре цивилното население.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР