Рак Когато веднъж ще спечелите жената Рак, тя ще ви обича

...
Рак
Когато веднъж ще спечелите жената Рак, тя ще ви обича
Коментари Харесай

Това Са Златните Момичета! Дамите От Тези Три Зодии Са Най-Добрите И Грижовни Съпруги!

Рак
Когато един път ще спечелите дамата Рак, тя ще ви обича абсолютно до края на света. Нейните усеща постоянно са интензивни и по тази причина с нея ще научите какво значи, когато до себе си имате същинска жена.Тя е подготвена да направи всичко с цел да бъде нейния фаворит най-щастливият човек на света. Освен нея постоянно ще живеете заобиколени от вкусно ядене, комфорт и деликатно спретнат дом. С такава жена, всички мъже едвам ще дочакат да се завърнат вкъщи след тежък ден.
Децата на дамите Раци са свещено нещо и техните потребности постоянно са преди всичко. От вас просто се чака да я пазите и да бъдете откровени.

Лъв
Лъвицата е мощна и упорита жена с големи благоприятни условия. Въпреки това, и нея й е нужен сътрудник, който ще бъде тук за най-баналните проблеми, като да вземем за пример, когато би трябвало да се затвори капака на съда,.
Тя изисква мъж еднакъв на нея, тъй че до нея никой няма да бъде елементарен човек, а Супермен.
Само в случай че се влюбите в Лъвица ще разберете, че не би трябвало да направи нещо, с цел да я обичате. Няма да срещнете жена, която повече ще ви обича. Дори и когато са ядосани, са ядосани, са красиви още повече. Но когато желае нещо, то е заповед.
За децата ще се бори както прилича, тъкмо като лъвица и постоянно ще бъде подготвена за защита. Горко на оня, който се опита да й нанесе несгода. От вас се изисква единствено да я обожавате с цялото си сърце и тяло.

Козирог
Пред тази жена всеки би паднал на колене. Силна е толкоз, че може да подаде всичко и да направи гигантски старания за това, което търсите. Тази дама се отнася толкоз с достолепие, което на моменти нейният сътрудник ще се запита дали е задоволително добър.Любовта със брачната половинка Козирог постоянно ще гори интензивно, когато всички други ще ви изоставен. С нея всеки ден ще ставате по-добри. Ако сте съумели да привлечете такава жена, вярвайте, че коства доста повече, в сравнение с си мислите.

Като майка може да бъде строга, само че обективна. Тя израства единствено с спечелили. Всичко, което изисква от вас е да покажете корав темперамент и неизменност.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР