РакИзглежда, че ще прекарвате повече време на работа и със

...
РакИзглежда, че ще прекарвате повече време на работа и със
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Рак, Лъв, Дева за месец МАРТ

Рак
Изглежда, че ще прекарвате повече време на работа и със фамилията си, а стресът сред вас и вашия сътрудник като че ли ще се натрупва. Вашият сътрудник ще бъде на върха на вашите цели. За страдание обаче сътрудникът ви надали ще ви удостои с сходно благополучие. Опитайте да се отпуснете и отделете малко време за себе си. За несемейните любовта ще е във въздуха и ще се чувствате доста оптимистично и решително за вашето бъдеще. Март може да бъде месец на промени в работната среда, само че тези промени могат да доведат до доста финансови вероятности. Може да откриете, че финансовите ви цели са достигнати до по-високи равнища и даже може да имате късмет да разширите вложенията си. Вашите другари ще бъдат изключително благоразположени в поддръжка на вашите инициативи.
Лъв

На пръв взор извън връзката ви през март ще наподобява идеална. Въпреки това, надълбоко в себе си, вие ще смятате, че връзката ви не е толкоз изпълнена, колкото желаете да бъде. Копнеете за нещо, което сътрудникът ви наподобява няма да може да ви го даде. Ако сте несемейни, възприятието ви на изтощение наподобява ще нараства. Не се отхвърляйте да се от вярата си. Продължете да търсите вашия желан човек. В последна сметка ще намерите този човек, точно през март  месец. С напредването на този месец финансовото ви положение може да стартира да се усъвършенства, само че това може да изисква огромни решения от ваша страна. Изглежда, че това е месеца за реализирането на стратегически проекти, които могат да подобрят вашето финансово положение. Ще бъде рационално да се подготвите за огромни промени на работното място или във вашия бизнес. Някои лица, ангажирани с вашата инвестиция, могат да трансформират своите финансови тактики.

Дева

Има възможност да прекарвате повече от времето си в компанията на приятелите и фамилията си, а не на значимите си хора. Въпреки това, един от вас евентуално ще направи ход, с цел да възвърне връзката си преди края на месеца. Очертават се не малко, въпреки и леки проблеми сред вас и колегата ви през този месец. Единият от вас би могъл да упрекна другия в липса на любов. За самотните март месец може да ви срещне с някой, който би могъл да ви развълнува. Ще се наложи да контролирате разноските си, в противоположен случай ще почувствате финансовата обремененост. Освен това през март ще би трябвало да избягвате да поемането на непремерени опасности. Има възможност от възникването на непредвидени разноски, които могат да повлияят на бюджета ви. Към края на месеца може да се наложи авансово да планирате финансовата си тактика за осъществяване на всичките си цели.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР