Ръкавици на българския боксьор Кубрат Пулев бяха продадени за 7

...
Ръкавици на българския боксьор Кубрат Пулев бяха продадени за 7
Коментари Харесай

Ръкавици на Кубрат Пулев и тениски на Григор Димитров и Йордан Йовчев бяха продадени на благотворителен търг

Ръкавици на българския боксьор Кубрат Пулев бяха продадени за 7 хиляди лв. на търг по време на благотворителния коледен бал на Лайънс клуб " Св. Иван Рилски " и " София Кепитъл ".

Претендентът за международната купа в тежка категория е дал свои ръкавици, с които организира ежедневните си спаринги. Сумата ще бъде предоставена за благородни дела.
 Кубрат Пулев и Любомир Ганев поддържаха волейболистките на Марица
Кубрат Пулев и Любомир Ганев поддържаха волейболистките на Марица

Сред феновете бяха още кметът Здравко Димитров - Зико и Александра Начева

След извънредно оспорвано наддаване предприемач от София купи скъпия продукт с подпис от българския нокаутьор.

" С тези ръкавици съм предизвикал доста болежка, само че въпреки всичко приказваме за спортна болежка. Сега обаче те ще послужат за две смислени дела, които са за децата на България ", показа Кубрат пред близо 300 посетители, връчвайки ръкавиците на спечелилия наддаването.

Специално за благотворителния търг, най-хубавият български тенисист Григор Димитров даде своя персонална тениска с подпис, която беше продадена за 2600 лв.. Лична фланелка на Йордан Йовчев беше оценена на 1500 лв..
 Снимка 455520
Източник:

Общо от търга, самостоятелни дарения и събрани средства от лотария бяха събрани 62 хиляди лв.. Средствата са за две огромни дела на двата клуба - за закупуване на профилиран ехограф за единствената в България клиника по Детска урология в България, която се намира в " Пирогов " и за закупуване на 100 брайлови машини за учебното заведение за деца с нарушено зрение " Луи Брайл ".

Лично, с цел да уважат благотворително събитие на бала, присъстваше изпълняващият длъжността шеф на " Пирогов " професор. Николай Габровски, един от най-хубавите детски уролози в България - лекар Габриела Минова и заместник-директорът на учебно заведение " Луи Брайл " - Любомир Велков.

Специално за търга своя персонална футболна тениска даде и министър председателят на България Бойко Борисов.
 Снимка 455521
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР