РакАвгуст би могъл да ви предложи повече късмет, необходим за

...
РакАвгуст би могъл да ви предложи повече късмет, необходим за
Коментари Харесай

ХОРОСКОП на Рак, Лъв и Дева за месец АВГУСТ

Рак
Август би могъл да ви предложи повече шанс, нужен за значими събития, изключително в фамилията и с най-близките ви хора. В любовния ви живот ще има прилив на интензивност, която без подозрение ще бъде вълнуваща. Този месец е превъзходен интервал от време да планирате сантименталните си срещи или да реализирате някои хрумвания за пътешестване. Ако в последно време усещате, че светът е срещу вас, този месец ще се трансформира в нещо победоносно. В случай, че здравето ви напоследък не е било положително, ще забележите доста усъвършенстване.
Лъв

В сантиментален проект ще бъдете извънредно въодушевени и интензивно ще преследвате своята заветна цел за основаването на нова връзка, в случай че сте неангажирани, несъмнено. Месецът ще ви даде вълнуващи, трепетни моменти и спонтанни, удобни сантиментални събития. Има възможност да достигнете високо равнище на убеденост, което ще се дължи на поддръжката от другари и сътрудници. Навярно, ще ви оценят уместно на работното ви място, а за какво не и да получите покачване в професионален проект. Финансовото ви положение също ще продължи да се усъвършенства. Здрави и изпълнени с сила, вие ще започнете месеца уверени във опциите и задачите си.

Дева

Предстоящият месец е интервал, който ви приканва да се погрижите за себе си и да дадете повече приоритет на персоналните ви потребности. Това ще бъде нова стъпка към смяната на съдействие, другарство и любовни взаимоотношения. Чудесен месец за обмисляне на пътувания отвън града, реализирайки някои ваши хрумвания и разрешавайки проблеми в придвижване. През август ще се почувствате сигурни в себе си и евентуално ще извършите промени в някои ваши области. Подходящ интервал за професионално рационализиране, а също по този начин и здравословното ви положение ще бъде обезпечено положително.

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР