Ръка за ръка Джулия Робъртс и Джордж Клуни отидоха на

...
Ръка за ръка Джулия Робъртс и Джордж Клуни отидоха на
Коментари Харесай

Костюмът на Джулия Робъртс, за който всички говорят

Ръка за ръка Джулия Робъртс и Джордж Клуни отидоха на снимачната площадка на „ Шоуто на Джими Кимъл “, с цел да разпространяват новия си филм „ Билет до Рая “, който в България пожъна необикновен триумф. Но кой ли не би гледал филм с. Тези двамата, които също така бяха облечени в костюми, само че май Джулия съумя да засенчи чаровника Клуни със своя.

Актрисата беше заложила на бежов костюм от колаборацията на, която незабавно се разпознава по трите толкоз известни летни на спортния колос. Тя го беше комбинирала с бяла риза и по този начин модерната черна вратовръзка, за която единствено преди дни ви разказахме, че е must have в дрешника не на момчетата, а на девойките. Самата нееднократно се е появявала с този аксесоар през годините. Високите черни стилето пък дадоха изцяло приключен и въпреки всичко леко мекушав почерк на другояче този по-андрогинен тоалет. Не е загадка, че за визията й се грижи известната стилистка Елизабет Стюарт, която пък показа видео в Инстаграм профила си, което бързо стана супер вайръл в обществената мрежа.
 Румен Радев ще желае гаранции за въздушния суверенитет на консултациите за кабинет 14 окт 2022 | " На идните съвещания за образуване на държавно управление ще диря отговор какви решения оферират партиите...               

Колкото до колаборацията сред adidas и Gucci, тя беше дълго чакана и пусната в продажба през юни. Колекцията е съвършена композиция сред ретро изискан стила на италианската къща и спортния дух на немския производител. Така Gazelle, емблематичните маратонки на марката и обичани на Алесандро Микеле, бяха преобразени с присъщите нотки смелост на Gucci, до момента в който костюмите с панталон бяха брандирани с трите присъщи линии на adidas. Но Джулия Робъртс не е първата звезда, която се появи с модел от сбирката. Преди няколко месеца Мадона блесна с алената рокля от нея.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР