Раждането не е малко постижение и много майки просто не

...
Раждането не е малко постижение и много майки просто не
Коментари Харесай

Майка, която се втурна да си сложи мигли, тен и вежди преди цезарово сечение, казва, че все още е „изглеждала ужасно“

Раждането не е малко достижение и доста майки просто не се интересуват по какъв начин наподобяват, когато се приветстват дребното си дете на бял свят – само че една майка реши да си направи мигли, загар и вежди единствено часове преди плануваното й цезарово сечение, с цел да наподобява „ съвършено “ при раждането.

Мелиса Оукс беше записана за планувано цезарово сечение седем месеца след първата й бременност, откакто й споделиха, че бебето й седи в седалищната част на утробата - и когато получи точния час и дата за интервенцията, тя се записа за цялостна красива промяна.

Въпреки всички старания, които постави, тя въпреки всичко сподели, че откакто приветства бебето си на света, изглеждаше „ ужасяващо “.

В деня на плануваното си раждане Мелиса отдели £50, с цел да й сложи набор от съветски мигли, и похарчи £15, с цел да си направи кола маска на веждите. Тя сподели, че е била " толкоз обезпокоена от това по какъв начин наподобява " по време на раждането, че предходната вечер си е направила спрей за загар за 25 паунда в кухнята си и е напр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР