Рафи разкри и какъв шеф е Димитър Рачков Рафи открехна завесата

...
Рафи разкри и какъв шеф е Димитър Рачков
Рафи открехна завесата
Коментари Харесай

Рафи открехна завесата около личния си живот

Рафи разкри и какъв началник е Димитър Рачков
Рафи открехна завесата към персоналния си живот. В особено изявление той разкри повече за дамата до себе си – Елена.

„Това е чувство, което не съм изпитвал преди този момент. Преди Елена не съм имал и друга сериозна връзка. Бях подготвен да отворя себе си към някой различен. Единственият човек, към който съм се разкривал по този метод е Елена.

Трудно ми е да приказвам за тези неща, защото ставам прочувствен и се тормозя да открия някаква част от себе си, която бих желал да остане за мен и за сродната ми душа. През цялото време, в което сме дружно, минахме през такива обрати и компликации, че съзнавам какво значи думата сродна душа.

Тя също е актьор и когато двама актьори се съберат на едно място, от време на време става рисково. Два характера и две супер егота“, споделя Рафи пред Мон Дьо, написа nova.bg.
За „Забраненото шоу на Рачков“
Той разкри повече и за работата си в „Забраненото шоу на Рачков“. „Естествено, че е сложна работата с Рачков. Години наред сме го виждали в разнообразни обстановки, като водещ или жури и никой не може да го управлява. Когато трябваше за първи път да се срещнем за предаването, имаше миг на напасване, само че за благополучие беше доста къс.

Бързо се уцелихме и минахме да една вълна, в която търсихме едно и също нещо. Търсихме смяна. Той имаше потребност от смяна. И той като всеки един актьор беше минал през този тежък интервал. Всички актьори минават през него.

Сподели ми, че добре, че е бил спектакълът, който правеше и събитията към него, с цел да го карат да се усеща жив. Идеята за „Шоуто на Рачков“ е негова фантазия. За актьор, който се развива в една област и работи по избран метод, е доста мъчно да излезе от амплоато си.
 Рафи открехна завесата към персоналния си живот сн. nova.bg
Рафи открехна завесата към персоналния си живот сн. nova.bg
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР